Suunnittelupalvelut

Orangelta saat kaikki tarvitsemasi palvelut brändisi luomiseen, raikastamiseen sekä taktiseen jalkauttamiseen mutkattoman ammattimaisesti ja vailla turhaa tärkeilyä tai muuta sähläämistä.

Brändi

Vahva brändi auttaa yritystä kasvattamaan mahdollisten asiakkaiden määrää ja pääsemään lähemmäksi heidän sydämiään.

Jos brändi on jo määritelty erottelevaan ja puhuttelevaan kuntoon, me kunnioitamme sitä kaikessa suunnittelussamme.

Jos brändi kaipaa vain pientä viilaamista, me emme ryhdy revoluutioon, vaan toteutamme haasteen ratkaisevan evoluution.

Ja jos halutaan uudistaa brändi radikaalisti – tai luoda kokonaan uusi brändi – me autamme luomaan sille erottuvan ja relevantin positioinnin, lupauksen, persoonan ja ilmeen.

Konsepti

Kun brändi on kunnossa, rakennamme sen markkinointiviestinnälle tunnistettavan ja eri kanavissa johdonmukaisesti toimivan tavan esiintyä, mikä parantaa huomattavasti mainosinvestointien tuottavuutta niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäyksellä.

Nykyisen kanavakirjavuuden aikaan on tärkeää alleviivata, ettei tunnistettavuus ja johdonmukaisuus saa tarkoittaa samankaltaisuutta, vaan kykyä esiintyä omana itsenään kulloisenkin yleisön, tilanteen ja kanavan ehdoilla.

Kampanjasuunnittelu

Kalleinta on mainonta, jota ei huomata. Mainonnan luovissa ratkaisuissa mediasuunnittelusta brändifilmeihin ja sisällöntuotantoon kannustammekin aina asiakkaitamme – toivottavasti siis pian myös sinua – mieluummin reippaasti erottuvaan rohkeuteen kuin toimialan tavanomaisuuksiin hukkuvaan perinteisyyteen.

Käyttäytymällä kiltisti,
kuten kaikki muutkin
toimialallasi käyttäytyvät,
päädyt ohitetuksi – et ohittajaksi.

Graafinen suunnittelu

Kaiken kattavan mainonnan- ja sisällönsuunnittelun lisäksi autamme ammattitaidolla myös visuaalisten identiteettien ja yritysilmeiden luomisessa sekä pakkaussuunnittelussa.

Sisällönsuunnittelu ja sisällöntuotanto

Siinä missä mainonta suostuttelee ja vaikuttaa mielikuviin, sisältömarkkinointi tarjoaa vastaanottajille heidän hyödyllisinä pitämiään sisältöjä, kuten asiantuntija-artikkelit ja asiantuntijahaastattelut, oppaat ja opasvideot, blogipostaukset, somesisällöt, verkkosivutekstit ja monet muut. Kaikkea tätä me tuotamme – mutta ennen tuotantoon ryhtymistä, panostakaamme ensin suunnitteluun, jotta pystymme paketoimaan sisällöt yrityksen brändipersoonaa tukevalla ja kilpailijoita kiinnostavammalla tavalla.