3D-, video- ja äänituotanto

Elävän kuvan ja äänen tarve on markkinointiviestinnässä suurempi kuin koskaan, olipa kyseessä sitten mainonta tai sisällöntuotanto, sosiaalinen media, ulkomainonta tai omat verkkopalvelut.

Lue lisää

Anna aina oivaltamisen iloa palkkioksi katsomisen vaivasta.

Orangen kuva- ja äänituotantoyksikkö on erikoistunut toteuttamaan mainoselokuvia, 2D- ja 3D-animaatioita, ääni- ja radiomainontaa sekä some-, yritys-, tuote- ja haastatteluvideoita mutkattomasti ja kustannustehokkaasti. Mutkattomuus ja kustannustehokkuus eivät tarkoita meille mutkien oikomista, vaan niiden välttämistä suunnittelemalla tuotannot sujuviksi etukäteen.

Spotify- ja radiomainokset

Äänimainonta on tehokasta.

Ihan vain siksikin, ettei ihmisellä ole kykyä kääntää kuuloaan helposti toisaalle, kuten katsettaan. Mutta se ei vielä riitä. Olipa kyseessä perinteinen äänimainos tai sen modernit versiot, hyvään käsikirjoitukseen, näyttelijöihin ja musiikkiin panostaminen kannattaa aina – tunteisiin osunut tai oivaltamisen iloa tarjonnut äänimainos muistetaan pitkään.

Meiltä saat myös äänilogot, jinglet, mainosrallatukset ja muut ihmisen tajuntaan ihanasti kaivautuvat korvamadot.

Haastatteluvideot

Mielenkiintoinen ihminen puhumassa mielenkiintoisella tavalla mielenkiintoisesta asiasta.

Parhaimmillaan haastatteluvideo on juuri näin yksinkertainen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tähän lopputulokseen pääseminen olisi yksinkertaista. Oikein muotoillut kysymykset ja kyky hyviin syventäviin jatkokysymyksiin, sekä rentouden, luottamuksen ja aidon kiinnostuksen ilmapiirin aikaansaava haastattelija ja kuvaustilanne auttavat pitkälle.

Animaatiot ja 3D-animaatiotuotanto

Animatio on latinaa ja tarkoittaa elävöittämistä.

Pienimmillään jo vähäisen silmänliikkeen animointi kasvoista otettuun valokuvaan voi saada bannereissa aikaan riemastuttavan efektin. Laajimmillaan tasokas ja kokonaisvaltainen 3D-animointi voi luoda erottuvan, modernin ja kulttuurierot ylittävän ilmeen esimerkiksi suuren finanssikonsernin pohjoismaiseen kampanjointiin. Osaajamme ovatkin rikastaneet animaatioillaan varmaan kaikkia muita mainonnan ja sisällöntuotannon muotoja, paitsi printti- ja äänimainontaa.

Yritysvideot

Vähänkin pidemmän yritysvideon on hyvä olla tarina.

Ei sitä muuten jaksa katsoa kuin oma henkilökunta, ja sekin vain auditorioon lukittuna. Tarina voi olla selostajan kertomaa ja kuvitettua tai kuvakerrontaa, mutta tarinan on oltava mukana. Tarina on mielellään jotain poikkeuksellista, pyrkimystä johonkin esteistä huolimatta ja päähahmo(t), jo(i)ssa on särmää ja luonnetta. Esimerkiksi messuilla, presentaatioiden avauksina tai verkkosivujen introina käytetyt lyhyemmät yritysvideot eivät tarvitse tarinaa, mutta niissäkin olisi hyvä olla muistamisen arvoinen idea. Yritysvideoiden suunnitteluun ja tuotantoon kokoamme aiheeseen sopivimman tiimin kirjoittajistamme, visualisteistamme ja elävän kuvan osaajistamme.

Mainosvideot ja mainoselokuvatuotanto

Mainoselokuva on mainonnallisen tarinankerronnan kuningaslaji. Hyvin tehtynä erottuvin, vaikuttavin ja mieleenpainuvin.

Sama pätee hieman pienemmässä mittakaavassa myös mainosvideoon, tuohon mainoselokuvan pikkusisarukseen. Siksi niiden molempien suunnitteluun ja tuotantoon on hyvä panostaa. Näin mainoksella ei heitä hukkaan kolmeakymmentä sekuntia julkisuudessa, ja sen myötä myös mahdollisuuksiaan erottua, vaikuttaa ja jäädä mieliin.

Meillä Orangella resepti mainosvideoihin ja -elokuviin on varsin selvä: pääsääntöisesti verkkolevitykseen suunnitellut mainosvideot toteutamme omien osaajiemme toimesta, korkealaatuisesti, mutta myös kustannustehokkaasti. Varsinaisissa mainoselokuvissa suunnittelijamme luovat ideat ja käsikirjoitukset, mutta toteutukseen valjastamme pääsääntöisesti maan parhaat tuotantoyhtiöt ja palkitut ohjaajat. (Tunnustettakoon, että toisinaan olemme poikenneet tästä työnjaosta, vieläpä varsin hyvällä menestyksellä.)

Katso showreel