iLmo

Sujuvin tapa tuottaa tuotekatalogeja ja -ilmoituksia sekä painettuun mediaan että verkkoon.

Kirjaudu iLmoon

iLmo

Orangen satojen ja satojen kampanjoiden kokemuksella kehittämä ja hioma iLmo tarjoaa lukuisia hyötyjä verkko- ja katalogipohjaisten kampanjoiden hallittuun läpivientiin.

Se säästää aikaa ja henkilöresursseja niin toteuttajan kuin tilaajan puolella. Se nopeuttaa kampanjoiden toteutusta ja mahdollistaa lyhyemmät läpimenoajat. Ja se huolehtii aikataulujen pitävyydestä läpi koko kampanjan.

iLmon avulla kampanjaan osallistuvat liikkeet (tai vaikka yrityksen eri osastot) lataavat ja vahvistavat itse kampanjatuotteidensa tiedot ja materiaalit suoraan iLmo-järjestelmään.

Paremmat prosessit, vähemmän virheitä

Kampanjan kaikki työvaiheet aineistojen oikoluvusta editointiin tapahtuvat samassa tietojärjestelmässä, josta ne voidaan julkaista eri medioissa, kuten katalogit, bannerit, verkkosivut, digiscreenit, ilmoitukset ja niin edelleen. Mikä parasta, digitaalisia julkaistuja tarjouksia voi myös muuttaa
reaaliajassa koko kampanjan ajan.

Koska iLmo on Orangen itse rakentama ja jatkuvasti kehittämä ratkaisu, siihen on mahdollista räätälöidä myös juuri sinun kampanjoittesi kannalta olennaisia uusia ominaisuuksia.